Liity jäseneksi

Jäsenyys ei tule voimaan heti hakemuksen jälkeen, vaan yhdistyksen hallitus käsittelee jätetyt jäsenhakemukset seuraavassa kokouksessaan. Hakemuskäsittelyn jälkeen saat sähköpostia SURA:lta.

Varsinaisiksi jäseniksi hallitus voi hyväksyä seuraavin kriteerein:

  • Ravitsemustieteen yliopistotutkinnon (ETM, TtM, ETT, TtT tms.) suorittaneen henkilön
  • Liikunta- tai lääketieteen yliopistotutkinnon suorittaneen (LItM, LL tms.) henkilön, joka on perehtynyt urheiluravitsemukseen työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta

Opiskelijajäseneksi hallitus voi hyväksyä ravitsemus-, liikunta- tai lääketieteen opiskelijan, joka osoittaa perehtyneisyyttä urheilun ja/tai liikunnan alaan jäsenhakemuksessaan (huom. ei jatko-opiskelijat).

Kannattajajäseneksi voi liittyä esimerkiksi urheiluravitsemuksen parissa työskentelevä henkilö, jolla on muu ravitsemuksen ja/tai liikunnan alan peruskoulutus tai muu järjestön toiminnasta kiinnostunut henkilö. Kannattajajäsenellä on samat edut kuin varsinaisella jäsenellä, kuten mm. alennettu hinta SURA:n järjestämiin seminaareihin. Kannattajajäsenellä ei ole kuitenkaan päätäntävaltaa SURA:ssa. Kannattajajäseneksi liittyminen onnistuu tämän linkin takaa.

Jäsenmaksut 2019

  • Varsinaiset jäsenet 30 euroa/vuosi
  • Opiskelijajäsenet 20 euroa/vuosi
  • Kannattajajäsenet 30 euroa/vuosi

Varsinaiseksi jäseneksi ja opiskelijajäseneksi haku tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta:

Jäsenhakemuslomake

Henkilötiedot

Jäsenlaji

Koulutus