Ravitsemus esteettisissä lajeissa-seminaari

Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestetään lauantaina 6.6.2020 klo 12-16 seminaari urheilijan ravitsemuksesta, jossa SURA ry on mukana järjestäjänä. Seminaarissa kuullaan huippuasiantuntijoiden esityksiä urheilijan ravitsemuksesta ja pureudutaan erityisesti siihen, mitkä ovat esteettisten lajien erityisvaatimukset ravitsemuksen suhteen ja kuinka niihin vastataan käytännössä. Seminaari huipentuu paneelikeskusteluun, jossa kokemuksia jakavat asiantuntijoiden ohella myös voimistelijat, valmentajat ja vanhemmat. Mukana on mm. kokenut rytmisen voimistelun arvokisaedustaja Jouki Tikkanen.

Yhdistyksen jäsenille tulossa alennettu osallistumismaksu. Laita tapahtuma kalenteriin, ilmoittautuminen aukeaa pian!

Linkki tapahtuman sivuille: https://www.voimistelupaivat2020.fi/oheistapahtumat/